Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '2007190 ssi'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Contests!!
    • Contests!!
    • Polls!!
  • Chaparral Boats Forum
    • Boat Talk
    • Dock Talk
    • Newbies
    • Info Center
  • Regional Forums
    • Midwest U.S.
    • Northeast U.S.
    • South Central U.S.
    • Southeastern U.S.
    • West Coast U.S.
    • Northwest U.S.
    • Rocky Mountain Region U.S.
    • Eastern Canada
    • Western Canada
    • International Boating
  • Suggestions & Comments
    • Site Suggestions & Comments
  • Gulf Coast

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Please help. I have plans to take my son and his friends to the river for his b-day and don't have time to take it to the dealership. I have a 2007 Chaparral 190 ssi with 48 original hours on it. A 4.3 mercruiser engine with the Alpha 1 drive. I took it out today for a while. When you initially turn the key to the on position there is a loud buzzer. This buzzer typically goes off once the boat is crunk. After running the boat near WOT for a while the buzzer comes on. If I back out of the throttle it will go off briefly. Then it comes back on. If I play with the trim it will go off sometimes, b
×
×
  • Create New...