Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'digital'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Contests!!
    • Contests!!
    • Polls!!
  • Chaparral Boats Forum
    • Boat Talk
    • Dock Talk
    • Newbies
    • Info Center
  • Regional Forums
    • Midwest U.S.
    • Northeast U.S.
    • South Central U.S.
    • Southeastern U.S.
    • West Coast U.S.
    • Northwest U.S.
    • Rocky Mountain Region U.S.
    • Eastern Canada
    • Western Canada
    • International Boating
  • Suggestions & Comments
    • Site Suggestions & Comments
  • Gulf Coast

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. My analogue rpm reading is lower than the digital reading by 1000rpm. When idling the analogue pin is at zero so I believe the digital one is accurate. How can I adjust the analogue reading? 2013 216ssi
  2. Noticed the past 2 times taking her out, that the digital depth gauge would read 0, and then all of a sudden it would read the depth, and then it would go back to 0..!! Very intermittent..!! Anyone else ever had this issue..?? Maybe loose connector, but just checking to see if this is a recurring problem with other owners..?
  3. I replaced my original volt gauge with a two wire (pos & neg) digital volt gauge. The volt gauge only reads 8-8.5 volts when the boat is idling, but i know this is incorrect. My boat would read in the double digits with the previous gauge. At 8.5 volts my boat shouldn't start. Per its schematics, I hooked it up to the starter wire and a ground wire. I do have a wire kind of just dangling that was for the light bulb in the old gauge. I think its just an additional ground wire.
×
×
  • Create New...