Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1/4 hose'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Contests!!
    • Contests!!
    • Polls!!
  • Chaparral Boats Forum
    • Boat Talk
    • Dock Talk
    • Newbies
    • Info Center
  • Regional Forums
    • Midwest U.S.
    • Northeast U.S.
    • South Central U.S.
    • Southeastern U.S.
    • West Coast U.S.
    • Northwest U.S.
    • Rocky Mountain Region U.S.
    • Eastern Canada
    • Western Canada
    • International Boating
  • Suggestions & Comments
    • Site Suggestions & Comments
  • Gulf Coast

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a '95 18' with the SS motor. I noticed last season some water leaking from under the dash while I was driving. Thought maybe water was collecting some where under neath the horn vent from the rain. I had just taken it out for the first time this last Wednesday, I know I had the boat covered with a tarp before taking it out. Thought this would solve my problem. Once got the boat launched and was getting up to speed, the same problem recurred. I had my friend drive while I looked under the dash to see where the water was coming from. There was a 1/4" hose gushing water out while in drive. I couldn't see where the hose was disconnected from. Has any one had this problem? My radio and speedometer has been shorted out cause of this. The hose is ran through the main wire harness that feeds back to the batterie... Appreciate any feed back. Thanks
×
×
  • Create New...