Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'S.pump'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Contests!!
    • Contests!!
    • Polls!!
  • Chaparral Boats Forum
    • Boat Talk
    • Dock Talk
    • Newbies
    • Info Center
  • Regional Forums
    • Midwest U.S.
    • Northeast U.S.
    • South Central U.S.
    • Southeastern U.S.
    • West Coast U.S.
    • Northwest U.S.
    • Rocky Mountain Region U.S.
    • Eastern Canada
    • Western Canada
    • International Boating
  • Suggestions & Comments
    • Site Suggestions & Comments
  • Gulf Coast

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I own a 2000 Signature 300 which is making me crazy trying to find the fuse location for the shower pump. I had a problem with the F bilge which I replaced and found that the shower box had some water in the box. When I gave it a nudge it turned the float switch on and the stopped almost immediately. It seems that now there isn't any power coming in and I can't find a fuse that would energize this line. I've found an f bilge and an a bilge fuse in the engine compartment, but nothing that would match the s.pump tag on the line in. Anybody have any ideas? Theres nothing on the fuse box un
×
×
  • Create New...