Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'iac'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Contests!!
    • Contests!!
    • Polls!!
  • Chaparral Boats Forum
    • Boat Talk
    • Dock Talk
    • Newbies
    • Info Center
  • Regional Forums
    • Midwest U.S.
    • Northeast U.S.
    • South Central U.S.
    • Southeastern U.S.
    • West Coast U.S.
    • Northwest U.S.
    • Rocky Mountain Region U.S.
    • Eastern Canada
    • Western Canada
    • International Boating
  • Suggestions & Comments
    • Site Suggestions & Comments
  • Gulf Coast

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Anyone have any experience with the 2013 era VP 5.7 V8-300-C-A(AQ) where the IAC and the TPS are integral to the throttle body? I am experience all the classic symptoms of a failed IAC - runs rough at idle speed, signs of running rich on the plugs & O2 sensors. Seeing Pending Codes SPN-4239, 4238 & 4236 using a TechMate Pro Have recently changed plugs & wires; next step is to try new PCV Runs great at speed My version indicates the IAC & TPS are not maintainable or repairable. Other than swapping the throttle body from the other engine, any suggestions on how to nail down with certainty that it is the IAC - really don't want to shell out the 550 deer unless really necessary. Any aftermarket rebuild kits that anyone knows of? Another question - what are the proper mV readings for the O2 sensors that I should see on the scanner? The sensors before the cat are not steady - one side is 745-750 mV and the other side is 870-880mV. Both downstream of the cat read 1244mV Thanks
×
×
  • Create New...