Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'location'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Contests!!
    • Contests!!
    • Polls!!
  • Chaparral Boats Forum
    • Boat Talk
    • Dock Talk
    • Newbies
    • Info Center
  • Regional Forums
    • Midwest U.S.
    • Northeast U.S.
    • South Central U.S.
    • Southeastern U.S.
    • West Coast U.S.
    • Northwest U.S.
    • Rocky Mountain Region U.S.
    • Eastern Canada
    • Western Canada
    • International Boating
  • Suggestions & Comments
    • Site Suggestions & Comments
  • Gulf Coast

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Capt mark

    Fuses

    how do you reset fuses on helm panel. I’ve pushed them in but got nothing
  2. If your speedometer is not working, a good chance the intake hole is plugged up. I read that many times, but unfortunately, I could not easily find a Boat Talk post that showed EXACTLY where the intake hole was on my 236 SSX. Thankfully, after much searching, I found the answer. Shepherd (I think), posted a picture showing exactly where the hole is. It was a few years ago, but in hopes of helping someone else I am "reposting", and added a few topic tags. Finally, fixed, all good. I used an eyeglass screwdriver to unplug. Again, just thought I would "Pass it On"! Thanks!!!
  3. castle285ssx

    Trim not working

    Trim is not working, stuck in the up position. Everyone has told me to check the breaker on the engine. Question is, where is it? I have a 285 SSX, Mercruiser 8.2 MAG HO.
  4. castle285ssx

    Trim not working

    I have the 8.2 l Mercruiser on a 286 SSX. Trying to find the breaker in the engine compartment for the trim, stuck in the up position. Someone said it was a 50 amp, on the back of the engine?
  5. htbrill

    2000 Sig 300 Shower Pump fuse

    Hi, I own a 2000 Signature 300 which is making me crazy trying to find the fuse location for the shower pump. I had a problem with the F bilge which I replaced and found that the shower box had some water in the box. When I gave it a nudge it turned the float switch on and the stopped almost immediately. It seems that now there isn't any power coming in and I can't find a fuse that would energize this line. I've found an f bilge and an a bilge fuse in the engine compartment, but nothing that would match the s.pump tag on the line in. Anybody have any ideas? Theres nothing on the fuse box under the helm other than dash controlled devices. Any help is really appreciated
×