Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'outddrive'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Contests!!
    • Contests!!
    • Polls!!
  • Chaparral Boats Forum
    • Boat Talk
    • Dock Talk
    • Newbies
    • Info Center
  • Regional Forums
    • Midwest U.S.
    • Northeast U.S.
    • South Central U.S.
    • Southeastern U.S.
    • West Coast U.S.
    • Northwest U.S.
    • Rocky Mountain Region U.S.
    • Eastern Canada
    • Western Canada
    • International Boating
  • Suggestions & Comments
    • Site Suggestions & Comments
  • Gulf Coast

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I just noticed a rusty residue coming from intake holes on my lower unit. Maybe I should be draining the outdrive each time I use it (but I don't). The boat is dry stored in my side yard. This boat only has 140 hours on it and it's a 2007 SSI 246, with a 350 Mag. Mercruiser Bravo III. I purchased it with 110 hours on it and have used it 10 times in the last 6 months. I use it in fresh water and, so I'm told, so did the previous owner. I did just have it serviced (yearly service). And it wasn't showing this rust before the service. Is this something I should be concerned with?
×
×
  • Create New...