Search the Community

Showing results for tags 'stalling'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Contests!!
    • Contests!!
    • Polls!!
  • Chaparral Boats Forum
    • Boat Talk
    • Dock Talk
    • Newbies
    • Info Center
  • Regional Forums
    • Midwest U.S.
    • Northeast U.S.
    • South Central U.S.
    • Southeastern U.S.
    • West Coast U.S.
    • Northwest U.S.
    • Rocky Mountain Region U.S.
    • Eastern Canada
    • Western Canada
    • International Boating
  • Suggestions & Comments
    • Site Suggestions & Comments
  • Gulf Coast

Calendars

  • Community Calendar

Found 3 results

  1. Hey guys, posted a while back and received some help from everyone. Here is the update and work done so far... 1. Replaced coil pack 2. Replaced distributor cap, new plugs, new wires, cleaned and set points and timing 3. Replaced alternator 4. Replaced circulation pump and belts 5. Cleaned top half of carb. 6. Cleaned all electrical points we can get to using a Dremel to clean them up. Next trouble shooting issue. We had the boat out the other day and it was running well. Gauges look good, temp, tach, voltage...after about an hour of running it, upon accelerating (pulling up a skier) it starts to cut out, then fires back up, over and over. Set it back to idle, does fine. Go to accelerate again and it does the same thing. I can keep it running to get back to the dock, just cant push it. What have I missed so far. What would be the next steps to check with this issue. Thanks,
  2. My starboard engine keeps stalling during docking. I have to restart the engine quickly, then it dies again, then I start it again and it usually stays running as long as a give it a tiny bit of throttle. Almost feels like it needs plugs and clean air filter. What do you all think?
  3. I have a 1995 Chapparral with a 4.3L LX GEN+ engine (w carb). Engine starts easily and revs no problem, however stalls shortly thereafter. Will idle for awhile before it stalls and/or it will stall quickly when put in gear and given 3/4 throttle. Ran fine the first day out this year.