Jump to content
Denny

Video Posting Issue

Recommended Posts

An error occurred

You are not allowed to use that image extension on this community.

Any help out there for this problem?

I have videos down loaded in photo bucket, they are all taken with the same camera. I have posted other videos and there has been no issues posting them. I have tried several times to post some others and now this announcement pops up. Denny.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Were you using image tag (little picture icon) to post the video file?]

Yes, I high lighted the IMG-HTTP: box at the bottom of the little picture and clicked copy. Then pasted the writing on my post. When I hit post that is when the message came up. I have done it this way before

Thanks Richard, I will give it a try. Denny.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Try posting just a link in text format]

I did that and it works, but it brings up my entire photo bucket. How do I post only the videos that I want? Denny.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testing ...

Have no idea ... sorry, but I am on the iPad and cannot test all options as things work differently. I will try again when have access to my computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ Have no idea ... sorry, but I am on the iPad and cannot test all options as things work differently. I will try again when have access to my computer. ]

Thanks, I'll play with it on my end. Denny.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×