Jump to content
Sign in to follow this  
rbe1018

AC help

Recommended Posts

I have a 2012 310 and have a problem I need help sorting out. I am constantly getting an HPF code. Thought we were to close to bunks on lift and it was cutting off water flow but that's not the problem. Coil is clean, it had a mesh prefilter that was very dirty as well as return air grill was a bit dirty too. Cleaned them and still have issue. Sometimes it happens quickly then others it works right for a couple of hours. Sometimes it HPF's when the unit cycles off and tries to come back on. What do I check next? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check the strainer? Maybe the pump is bad or sucking air due to a loose connection. Could be an obstruction between the pump and overboard discharge. I had a dirt dauber just inside my overboard discharge once. I used a garden hose with the spray nozzle and backwashed the system and it cleared it up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...