Jump to content

Still overheating and at my wits-end :-(


Recommended Posts

Final piece of the puzzle fixed today. I replaced the after-market temperature sender unit with the original and the gauge now reads a constant 140°F. The engine isn't overheating, and the gauge now confirms it.

Now all we need is for the licencing authorities to reopen the inland waterway locks and we're going away for a week or so :D

Link to post
Share on other sites
On 6/5/2020 at 4:22 AM, Stuart Adair said:

Well she's back out of the water and on hard standing. I had the local marina mechanic round for a quick look yesterday. His initial thoughts are there's an issue with the water pump but we'll wait and see. He's fully booked until the end of next week, and as I'm working away I'll leave the job to him to sort.

Look at the mess 3 months in the River Avon has made of my nice shiny outdrive and prop :(

Will keep you updated...

https://photos.app.goo.gl/oTPNjipByFiA3EjP8

Gross!

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...